Oraşul mare din România care va rămâne FĂRĂ căldură şi apă caldă la iarnă. Ce se întâmplă începând cu 1 decembrie 2023

Postat la 15 septembrie 2023 345 afişări

Oraşul mare din România care va rămâne FĂRĂ căldură şi apă caldă la iarnă. Ce se întâmplă începând cu 1 decembrie 2023

Unul dintre marile oraşe ale României riscă să rămână fără căldură şi apă caldă la iarnă.

Motivul pentru care ar putea să se întâmple asta este acela că operatorul de termoficare al Ploieştiului a rămas fără licenţă de funcţionare din partea Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul energiei (ANRE) la 1 septembrie.

Informaţia apare într-o adresă pe care ANRE a transmis-o atât Termo Ploieşti, cât şi la Primărie şi Prefectură.

Zeci de mii de oameni riscă să rămână fără căldură şi apă caldă

După ce a primit o licenţă provizorie de funcţionare din partea ANRE în toamna anului trecut, operatorul Termo Ploieşti nu a făcut demersurile necesare pentru a obţine licenţa definitivă, care ar fi fost valabilă timp de cinci ani, relatează publicaţia locală Observatorul Prahovean.

În acest context, regia de termoficare din Ploieşti mai poate fi funcţiona doar trei luni, adică până la data de 1 decembrie, în prag de iarnă.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
1 decembrie,
apa calda,
caldura

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.