Oraşul din România în care nu ai voie să ai mai mult de două pisici

Postat la 15 septembrie 2017 601 afişări

Primarul Buzăului, Constantin Toma, obligă cetăţenii să-şi sterilizeze câinii. Nici proprietarii pisicilor nu au scăpat. Potrivit unui regulament afişat pe site-ul Primăriei, o persoană nu poate avea mai mult de două feline.

Oraşul din România în care nu ai voie să ai mai mult de două pisici

Regulamentul privind deţinerea şi creşterea animalelor de companie şi de fermă în municipiul Buzău prevede sancţiuni aspre pentru posesorii de patrupede care nu îşi sterilizează animalele de companie. 

Potrivit regulamentului, "deţinătorul câinelui din municipiul Buzău are obligaţia să facă dovada sterilizării animalului (în faţa autorităţilor competente: Poliţia Locală, Poliţia Română, Direcţia Sanitar Veterinară) prin carnetul de sănătate al câinelui, semnat şi parafat de către medicul veterinar care a efectuat sterilizarea".

Tot în document se precizează că creşterea şi întreţinerea câinilor în apartamente situate în blocuri de locuinţe sau în clădiri cu mai multe apartamente din municipiul Buzău este condiţionată de obţinerea acordului scris a majorităţii proprietarilor (50%+1) care domiciliaza în respectiva scară sau clădire, semnat şi ştampilat de Presedintele asociaţiei de proprietari.

În cazul în care nu există constituită o asociaţie de proprietari, detinătorul de câine este condiţionat de obţinerea acordului scris a majoritaţii proprietarilor (50% +1) care domiciliaza în respectiva scară sau clădire, scrie racnetulmunteniei.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.