Cocktail Holidays: Tenerife a fost revelaţia verii 2017 pentru toate categoriile de turişti

Autor: Georgiana Călin Postat la 14 septembrie 2017 431 afişări

Destinaţia Tenerife, pe care Cocktail Holidays a operat vara aceasta singurul charter cu aeronave Tarom din piaţă, a fost bine primită de clienţii turoperatorului român, unul din 10 turişti preferând să îşi petreacă vacanţa în Insula eternei primăveri. La începutul lunii septembrie, după trei luni de operare, gradul de ocupare a depăşit 93%. Per ansamblu, numărul turiştilor Cocktail Holidays a crescut vara aceasta cu 10%.

În Tenerife, unde pachetul minim a costat 580 de euro/persoană, turiştii au ales în special hotelurile de patru stele cu demipensiune şi au cumpărat o mare parte din excursiile locale (Parcul Naţional Las Canadas – Teide, insula La Gomera, Loro Park, croaziera pe Oceanul Atlantic, spectacolele de flamenco), pentru care au plătit între 30 şi 100 de euro/persoană.

“Tenerife este destinaţia care îţi oferă nu numai plaje spectaculoase, pentru relaxare sau sporturi nautice, ci şi posibilitatea să te distrezi în celebrul parc de distracţii Loro Park, să faci fotografii unice la vulcanul adormit Teide sau să mergi la cumpărături în capitala insulei, Santa Cruz de Tenerife. Din aceste motive, destinaţia atrage atât cupluri tinere, cât şi familii cu copii, fiecare având o activitate de vacanţă pe gustul lui”, declară Dan Goicea, manager Cocktail Holidays.

Cele mai multe pachete s-au vândut însă pentru Rodos, Creta Heraklion, Creta Chania, Santorini şi Mykonos, cu plecare de la Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi, la început de septembrie gradul de ocupare al charterelor fiind de până la 95%. Pentru o vacanţă în Grecia, turiştii au plătit de la 334 de euro/persoană pentru un sejur de şapte nopţi cu mic dejun, transport charter, transferuri, taxe de aeroport şi bonus asigurare medicală şi storno. Cel mai complex pachet vara aceasta a costat 25 de mii de euro, pentru o vacanţă de o lună, la una din vilele de lux greceşti din oferta Cocktail Holidays.

Spania, Croaţia, Antalya şi Bodrum, alternative la Grecia, au atras cu 15% mai mulţi turişti faţă de vara trecută.  

În septembrie, turoperatorul a lansat ofertele pentru pieţele de Crăciun şi sărbătoarea de Crăciun la Istanbul, Praga, Lisabona, Viena, de la 299 de euro/persoană. Cea mai solicitată vacanţă de Crăciun este cea în Istrael, cu plecare pe 22 decembrie, la un tarif de la 659 de euro/persoană. Programul include vizitarea Bisericii Ortodoxe din Bethlehem şi participarea la concertul special de Crăciun organizat de autorităţile locale în Ajunul Crăciunului.

Cocktail Holidays a lansat pentru revelion pachete pentru Abu Dhabi, Dubai şi Ras Al Khaimah, cu plecare nu numai din Bucureşti, ci şi din Cluj-Napoca şi Constanţa, în premieră anul acesta, la tarife care încep de la 675 de euro/persoană. Pentru a doua oară în acest an turoperatorul reia destinaţia Sharm El Sheikh pe charter, în decembrie şi ianuarie, cu pachete care încep de la 588 de euro/persoană, cu toate taxele incluse, pentru un sejur de şapte nopţi la hoteluri de patru stele cu all inclusive.

“Programele de sărbători sunt croite pe aşteptările şi cerinţele turiştilor noştri şi includ, în funcţie de destinaţie, tururi de oraş sau program de relaxare, cazarea la patru sau la cinci stele cu all inclusive sau demipensiune. În funcţie de ce îşi doresc la destinaţie, recomandăm să se lase ghidaţi de un agent Cocktail Holidays care le va găsi cea mai bună variantă de vacanţă”, precizează Dan Goicea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.