Oraşul din România care vine puternic din urmă, după Bucureşti şi Cluj-Napoca

Autor: Alina-Elena Vasiliu Postat la 05 aprilie 2017 233 afişări

Oraşul din România care vine puternic din urmă, după Bucureşti şi Cluj-Napoca

Timişoara se concentrează în sfârşit pe birouri, aşa cum se întâmplă de multă vreme în Bucureşti şi Cluj-Napoca, iar proiectele din zone centrale găsesc uşor chiriaşi, spune omul de afaceri Ovidiu Şandor.

”Avem semnale din partea unor companii care încă nu există în Timişoara şi care vor să vină aici”.

Ovidiu Şandor investeşte într-un proiect mixt, 130 de milioane de euro, sub numele ISHO. Din proiect vor face parte atât birouri, cât şi locuinţe. „Timişoara se concentrează în sfârşit pe birouri, aşa cum se întâmplă de multă vreme în Bucureşti şi Cluj-Napoca. Proiectele situate în zone centrale, care sunt bine realizate din punct de vedere arhitectural şi tehnic, găsesc cu uşurinţă chiriaşi”.

Omul de afaceri nu se află la primul proiect de birouri, fiind responsabil şi pentru The Office, din Cluj-Napoca, unde este partener cu investitorul în real estate NEPI, însă este la prima încercare pe rezidenţial.

 „Am demarat construcţia în februarie, iar prima etapă, de 16.000 de metri pătraţi, va fi gata în martie 2018. Suntem în discuţii cu firme din IT, telecomunicaţii, consultanţi, servicii financiare. Până acum, proiectul de birouri este închiriat în proporţie de peste 50%. Avem semnale din partea unor companii care încă nu există în Timişoara şi care vor să vină aici”, spune Ovidiu Şandor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timisoara,
cluj napoca,
bucuresti,
birouri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.