Orange modernizează magazinele proprii, începând cu cele din România, Polonia şi Spania

Autor: Anca Dumitrescu Postat la 02 octombrie 2014 93 afişări

Orange modernizează magazinele proprii pentru a prezenta inovaţiile în trei tipuri de servicii, respectiv home, office şi entertainment, primele astfel de boutique-uri urmând să fie deschise în acest an în România, Polonia şi Spania, urmate de Franţa în 2015, relatează site-ul mobileworldlive.

Directorul general al operatorului francez de telefonie, Stephane Richard, a prezentat la conferinţa anuală a inovaţiilor Orange, Hello Show, din Paris, o serie de noi servicii digitale şi produse, inclusiv în domeniul "caselor conectate", şi o prezenţă mai puternică pe segmentul plăţilor prin intermediul dispozitivelor mobile, adăugând că industria de profil se află în pragul erei obiectelor conectate.

Şeful Orange a arătat că serviciul Homelive, de conectare digitală a locuinţelor, va fi lansat în Franţa pe 23 octombrie. Pentru un abonament de 9,99 euro pe lună, utilizatorii pot selecta o gamă de senzori inteligenţi şi dispozitive conectate, de la partenerii Orange, pentru a monitoriza de la distanţă starea termostatelor, a comutatoarelor electrice şi a detectoarelor de fum, prin intermediul smartphone-urilor şi tabletelor.

În primul trimestru al anului viitor, Orange va lansa în circuitul comercial soluţia Mobile Connect, care permite utilizatorilor să se conecteze şi să folosească servicii digitale prin telefoanele mobile.

Orange îmbunătăţeşte totodată serviciul de transfer de bani Orange Money, cu o funcţie "cash contra bunuri" oferit în parteneriat cu compania start-up Afrimarket. Utilizatorii vor putea transfera bani din Europa către un retailer partener din Coasta de Fildeş, Senegal, Togo sau Benin. Potrivit Orange, acesta este un serviciu instant, sigur, prin care pot fi plătite de exemplu cumpărăturile părinţilor, sau rechizitele şcolare ale rudelor.

Orange a început să ofere un serviciu mobile banking în Polonia, în timp ce serviciul de plăţi mobile, Orange Cash, va fi extins în mai multe oraşe franceze, respectiv Nisa, Lille şi Rennes.

Prin atenţia dată inovaţiilor digitale şi colaborărilor, Richard intensifică în mod evident repoziţionarea brandului Orange dincolo de serviciile fixe şi mobile.

În cadrul acestei campanii, Orange a prezentat şi proiectul Polaris, care oferă o interfaţă nouă, unică, pentru ecranele dintr-o locuinţă de pe care pot fi accesate serviciile. De exemplu, dacă un client a început vizionarea unui serial pe un televizor, poate continua să facă acest lucru pe o tabletă sau smatphone.

O altă inovaţie este serviciul Homepoint, care va fi lansat în Franţa înainte de sfârşitul acestui an şi care va fi nu doar un centru multimedia ci va putea oferi musafirilor unei familii acces facil Wi-Fi prin intermediul unui număr pin.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ORANGE,
SERVICII,
/actualitate/orange-modernizeaza-magazinele-proprii-incepand-cu-cele-din-romania-polonia-si-spania-13362044
13362044
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.