Orange lansează o nouă campanie prin care clienţii PrePay pot câştiga gadgeturi de ultimă generaţie prin tragere la sorţi

Autor: Alexandra Cepăreanu Postat la 05 aprilie 2023 55 afişări

Orange lansează o nouă campanie prin care clienţii PrePay pot câştiga gadgeturi de ultimă generaţie prin tragere la sorţi

Orange România lansează o nouă campanie prin care clienţii PrePay pot câştiga unul dintre cele 150 de gadgeturi de ultimă generaţie – printre care smartphoneuri, tablete sau smartwatchuri - prin tragere la sorţi, atunci când reîncarcă de minimum 5 euro credit, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat.

„Pentru a lua parte la tombolă, clienţii trebuie să se înscrie gratuit la *100# înainte de a reîncărca. Astfel, aceştia participă automat la tragerea la sorţi pentru fiecare reîncărcare de minimum 5 euro, cu credit sau cu o opţiune, sau la fiecare activare a unei opţiuni de minimum 5 euro credit. De asemenea, au şanse duble la reîncărcările sau activările eligibile din My Orange”, au transmis reprezentanţii Orange.

Potrivit sursei citate, indiferent de opţiunea aleasă, toţi clienţii PrePay beneficiază de minute şi SMS-uri nelimitate în reţea, minute şi SMS-uri naţionale, opţiuni avantajoase în roaming, dar şi de cele mai bune viteze de internet mobil 4G şi 4G+ conform certificărilor LCC International şi ANCOM prin intermediul Netograf.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.