Omul care l-a făcut preşedinte pe Klaus Iohannis conduce campania prezidenţială din Somalia

Autor: Iuliana Roibu Postat la 09 septembrie 2015 2445 afişări

Omul care l-a făcut preşedinte pe Klaus Iohannis conduce campania prezidenţială din Somalia

La o lună după câştigarea alegerilor prezidenţiale de către Klaus Iohannis, coordonatorul campaniei online a acestuia, Radu Negulescu, anunţa ca a pus pe picioare  o firmă prin care să replice succesul din România şi peste hotare. People&People, compania dezvoltată alături de Ioan Dan Niculescu şi Vlad Tăuşance după succesul acestora în coordonarea campaniei prezidenţiale online a preşedintelui Klaus Iohannis, va coordona campania prezidenţială a fostului premier, Mohamed Abdullahi Mohamed.

.

”În Somalia facem un proiect de consultanţă pe două paliere: lobby pentru schimbarea legii electorale (acum este o structură tribală, care controlează actul politic), fiind o cerinţă a UN ca statul să ajungă la ”omul şi votul” şi alegerile prezidenţiale din septembrie 2016 - clientul  nostru este candidat la prezidenţiale şi îi coordonăm atât zona de online, dar şi cea de publicy.

Vom participa la scrierea programului politic, dar nu vom participa la campanie la faţa locului”, povesteşte Radu Negulescu, care spune că nu a fost încă în Somalia, dar că va trebui să meargă acolo anul viitor. Proiectul a fost preluat de People&People de la începutul anului, dar primele trei luni au fost dedicate studiului pieţei, ”deoarece oamenii de acolo au o cu totul altă gândire, apreciază cu totul alte lucruri, de la cromatică până la lingvistică”.

Somalia este o piaţă foarte interesantă, apreciază Radu Negulescu: ”De fapt, Africa este o piaţă foarte interesantă, cu extrem de mult potenţial. Vizăm multe activităţi acolo, mai ales în estul Africii. Pentru început, prototipăm nişte modele în România pe IT şi infrastructură IT, deoarece este o zonă unde putem dezvolta proiecte de la zero”.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/omul-care-l-a-facut-presedinte-pe-klaus-iohannis-conduce-campania-prezidentiala-din-somalia-14704301
14704301
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.