Omul care a angajat un asasin virtual ca sa omoare un avatar

Autor: Ioana Matei Postat la 11 ianuarie 2013 61 afişări

Un bărbat din China a fost atât de îngrijorat din cauza timpului pe care fiul lui neangajat îl petrecea jucând World of Warcraft încât a decis să ia măsuri neobişnuite în privinţa acestui lucru. El a angajat mai mulţi "asasini" virtuali care să omoare personajele din jocul preferat al fiului lui, potrivit tgdaily.com.

Potrivit aceleiaşi surse, Xaio Feng a renunţat la jobul dintr-o companie din domeniul IT după doar trei luni de la angajare, iar apoi nu a început niciun demers pentru găsirea unuia nou. Comportamentul fiului l-a determinat pe tatăl lui, care nu înţelegea această dependenţă, să angajeze pe altcineva care să "omoare" în mod repetat personaje din jocul preferat al fiului.

"Asasinii" găsiţi se aflau la un nivel mai avansat al jocului decât Xaio Feng, în pofida orelor numeroase petrecute de el în lumea virtuală. Moartea a eroului nu l-a determinat pe Xiao să renunţe, dar i-a trezit suspiciuni, în cele din urmă unul dintre asasini mărturisind că avea un contract virtual cu tatăl lui. Răspunsul lui Xaio Feng a fost: "Pot să mă joc sau nu, nu mă deranjează. Nu îmi caut un job, vreau să îmi rezerv suficient timp pentru găsirea unui loc de muncă potrivit pentru mine."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajat,
“asasin”,
calculator
/actualitate/omul-care-a-angajat-un-asasin-virtual-ca-sa-omoare-un-avatar-10452945
10452945
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.