Odorheiu Secuiesc: echipele de salvare au găsit a patra victimă sub ruine şi comunică verbal cu ea

Autor: Petru Mazilu Postat la 18 decembrie 2023 157 afişări

Echipele de salvare care acţionează în locul în care s-a prăbuşit peretele unei şcoli din Odorheiu Secuiesc au găsit a patra victimă sub ruine. Salvatorii comunică verbal cu victima, a transmis IGSU.

Odorheiu Secuiesc: echipele de salvare au găsit a patra victimă sub ruine şi comunică verbal cu ea

Echipele de căutare-salvare comunică verbal cu a patra victimă şi acţionează pentru scoaterea acesteia de sub dărâmături, a transmis IGSU. Este vorba despre un băiat, transmit salvatorii.

La locul intervenţiei au fost alocate numeroase echipe de intervenţie. În prima parte a intervenţiei, trei victime au fost extrase de salvatori din clădirea prăbuşită a Liceului Tamási Áron din Odorheiu Secuiesc.

O victimă a fost conştientă, alta a fost semiconştientă şi a treia a fost în stop cardio-repirator fiind aplicate manevre de resuscitare. Victima aflată în stare gravă a fost transportată la spital, a anunţat ulterior IGSU.

„Victima aflată în stop cardio respirator a răspuns manevrelor de resuscitare şi este transportată la spital pentru continuarea îngrijirilor medicale care se impun acesteia. Se efectuează în continuare misiuni de căutare-salvare a posibilelor persoane surprinse sub dărâmături”, a comunicat IGSU.

Primele trei victime sunt fete cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
victimă,
echipe,
ruine

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.