Oamenii de ştiinţă au reconstituit figura lui Iisus. Cum a arătat acesta în realitate - FOTO

Postat la 18 octombrie 2016 733 afişări

Cu toţii suntem familiarizaţi cu imaginea lui Iisus Hristos.

Oamenii de ştiinţă au reconstituit figura lui Iisus. Cum a arătat acesta în realitate - FOTO

În încercarea de a descifra misterul adevăratei înfăţişări a lui Iisus Hristos, o echipă de cercetători britanici şi israelieni s-au folosit de tehnicile specifice antropologiei medico-legale.

Cu toţii suntem familiarizaţi cu imaginea lui Iisus Hristos. Acesta este reprezentat, aproape de fiecare dată, ca fiind un bărbat din rasa caucaziană, cu ochii de culoare deschisă şi părul şaten. Cel mai probabil, autorii Noului Testament l-au descris pe Iisus în acest mod pentru a-l diferenţia de restul persoanelor cu care au intrat în contact.

Vezi aici cum au reconstituit  oamenii de ştiinţă figura lui Iisus, folosind o tehnologie revoluţionară. Cum a arătat acesta în realitate

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oamenii-de-stiinta-au-reconstituit-figura-lui-iisus-cum-a-aratat-acesta-in-realitate-foto-15820678
15820678
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.