O româncă, UMILITĂ în Marea Britanie! Imagini ŞOCANTE cu tirada extremistă a unor britanici: "Nouă nu ne plac românii" - VIDEO

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 04 octombrie 2016 5438 afişări

Autorităţile britanice au lansat o investigaţie după difuzarea unei înregistrări video în care elevi nord-irlandezi ameninţă o româncă şi o numesc "teroristă sinucigaşă", în teritoriul britanic Irlanda de Nord, adolescenţii afirmând că nu le plac românii, informează cotidianul Belfast Telegraph.

O româncă, UMILITĂ în Marea Britanie! Imagini ŞOCANTE cu tirada extremistă a unor britanici: "Nouă nu ne plac românii" - VIDEO

"Nu eşti o tânără, eşti o imigrantă. Nu ar trebui să fii în această ţară. Ai viză pentru a fi aici?", afirmă unul dintre tineri, în timp ce altul pare să arunce cu pietre în direcţia româncei.

Alt adolescent spune: "Ai paşaport? Vino să mi-l arăţi".

Femeia a răspuns că este din România, replica adolescenţilor fiind: "Nouă nu ne plac românii".

VEZI CONTINUAREA ARTICOLULUI ŞI VIDEO-UL AICI

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.