O româncă îl atenţionează pe Donald Trump: „Imigranţii nu sunt monştri şi criminali”

Postat la 15 martie 2016 231 afişări

O adolescentă a cărei părinţi au emigrat în Statele Unite din România i-a adresat candidatului Donald Trump o scrisoare deschisă în care se arată jignită de afirmaţiile pe care acesta le-a făcut despre imigranţi. Tânăra îi îndeamnă pe americani să renunţe la prejudecăţi şi să îmbrăţişeze diversitatea şi oferă drept exemplu soarta imigranţilor români.

O româncă îl atenţionează pe Donald Trump: „Imigranţii nu sunt monştri şi criminali”

Adolescenta, care se semnează Julia T., este elevă la un liceu din Connecticut şi a participat la un concurs de eseuri lansat de publicaţia Huffington Post. Tănăra s-a simiţit jignită de afirmaţiile făcute de candidatul Donald Trump şi i-a adresat acestuia o scrisoare deschisă, relatează Agerpres.

    „Nimeni din frumoasa şi diversa mea comunitate de imigranţi români nu este un monstru. Ei nu sunt oameni răi aşa cum susţine Trump. Sunt asistente medicale care au grijă de pacienţi, medici care salvează vieţi, stomatologi care creează locuri de muncă, avocaţi care pledează pentru drepturile oamenilor, agenţi de pază care protejează oamenii, lideri religioşi care adună împreună comunităţi, cântăreţi care-şi împărtăşesc cultura prin muzică, ingineri care proiectează avioane militare şi studenţi care învaţă la unele dintre cele mai bune instituţii din ţară. Ei sunt oamenii pe care i-am admirat toată viaţa mea”, afirmă adolescenta în scrisoarea adresată lui Donald Trump.

Cititi mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-romanca-il-atentioneaza-pe-donald-trump-imigrantii-nu-sunt-monstri-si-criminali-15108200
15108200
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.