O persoană a decedat în Spania după ce a fost vaccinată cu AstraZeneca

Autor: Felix Damian, Andreea Tobias Postat la 17 martie 2021 74 afişări

Autorităţile spaniole au anunţat miercuri că au descoperit alte două reacţii adverse produse în urma vaccinării cu serul AstraZeneca şi că unul dintre pacienţi a murit.

O persoană a decedat în Spania după ce a fost vaccinată cu AstraZeneca

Potrivit Diario Sur, Spania a anunţat că au fost descoperite alte două cazuri de reacţii adverse la serul produs de compania AstraZeneca. Ambele persoane s-au vaccinat în ultimele 16 zile.

Una dintre persoanele vaccinate cu serul anti-Covid a suferit o tromboză venoasă abdominală şi cealaltă a decedat în urma unui accident vascular cerebral.

Cele trei cazuri depistate până acum sunt asociate cu o scădere a numărului de trombocite din sânge şi formarea unor cheaguri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mort,
vaccinat,
astrazeneca

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.