O firmă portugheză de impresariat solicită intrarea în insolvenţă a clubului Astra Giurgiu

Autor: Marius Ţone, Adrian Ţone Postat la 17 martie 2015 67 afişări

O firmă de impresariat din Portugalia solicită Tribunalului Giurgiu deschiderea procedurii de insolvenţă a grupării AFC Astra Giurgiu, următorul termen pentru continuarea procesului fiind 23 martie, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate clubului.

Firma care solicită intrarea în insolvenţă a clubului condus de Ioan Niculae este Onsoccer International Gestao De Carreiras Desportivas SA, aceasta având de recuperat comisioanele din intermedierea transferurilor a doi fotbalişti care au evoluat la Astra Giurgiu.

Este vorba despre Pedro Santos şi Yazalde Gomes Pinto, doi jucători care au jucat la Astra sub formă de împrumut de la Sporting Braga, între 4 septembrie 2013 şi 1 ianuarie 2014, respectiv 7 septembrie 2013 şi 30 iunie 2014.

Pe parcursul anului 2014, alţi doi creditori au solicitat deschiderea procedurii generale a insolvenţei a AFC Astra Giurgiu. Impresarul italian Mariano Bizzarri şi compania de contabilitate, audit şi consultanţă economică financiară SC Ghe. Ştubeanu SRL au avut acţiuni pe rol la Tribunalul Giurgiu, dar au renunţat la judecată după ce şi-au recuperat sumele restante.

În prezent, dintre cele 18 cluburi din Liga I, şapte se află în insolvenţă, FC Rapid, Universitatea Cluj, Oţelul Galaţi, FC Dinamo, CFR Cluj, Petrolul Ploieşti şi FC Braşov.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
ASTRA GIURGIU,
INSOLVENŢĂ
/actualitate/o-firma-portugheza-de-impresariat-solicita-intrarea-in-insolventa-a-clubului-astra-giurgiu-14001501
14001501
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.