O femeie devine fotograful oficial al preşedintelui Donald Trump. Impactul politic al fotografiilor

Postat la 27 ianuarie 2017 127 afişări

Fotojurnalista Shealah Craighead devine fotograful oficial al lui Donald Trump, înlocuindu-l astfel pe Pete Souza, care a documentat fotografic cele două mandate consecutive ale preşedintelui Barack Obama, potrivit lui Sean Spicer, şeful biroului de presă al lui Trump, transmite Time.

O femeie devine fotograful oficial al preşedintelui Donald Trump. Impactul politic al fotografiilor

Câteva săptămâni la rând, a fost incert dacă Trump va numi un fotograf personal, un rol care a fost privit drept crucial pentru prezervarea istoriei Statelor Unite ale Americii. Acesta nu nu va fi primul stagiu al lui Craighead la Casa Albă.

În trecut, fotojurnalista a lucrat ca editor fotografic pentru vicepreşedintele Dick Cheney şi ca fotograf personal al fostei Prime Doamne a Americii, Laura Bush.

În 2008, ea a fost fotograf de campanie pentru Sarah Palin, despre care Craighead scrie pe site-ul său că a fost "primul dintre mulţi candidaţi care mi-a căutat perpectiva vigilentă şi prezenţa non-intruzivă."

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.