O aplicaţie de taxi şi ridesharing oferă curse gratuite pentru cei care luptă împotriva coronavirusului

Autor: Andra Stroe Postat la 26 martie 2020 94 afişări

O aplicaţie de taxi şi ridesharing oferă curse gratuite pentru cei care luptă împotriva coronavirusului

Free Now (Clever) susţine personalul medical care luptă împotriva coronavirusului şi personalul din instituţiile implicate în organizarea şi gestionarea stării de urgenţă, în parteneriat cu Asociaţia Studenţilor din Universitatea Politehnica Bucureşti. Compania a creat o secţiune dedicată acestor eroi din spitale  în aplicaţia de taxi şi ridesharing Free Now, prin care pot comanda curse şi se pot deplasa gratuit de la şi către locul de muncă în perioada stării de urgenţă, în baza legitimaţiei de serviciu.

„Medicii şi toţi cei care sunt direct implicaţi în gestionarea situaţiei de urgenţă sunt în această perioadă într-o cursă continuă împotriva virusului şi au nevoie de tot sprijinul. Ei sunt eroii din spitale şi, de aceea, Free Now porneşte acum acest demers prin care să îi ajute să ajungă cât mai rapid şi sigur la locul de muncă sau acasă, evitând riscurile asociate deplasării prin mijloace de transport în comun sau prin mijloace proprii după o gardă extenuantă”, a declarat Anca Gherle, public affairs manager la Free Now (Clever).

Cursele gratuite sunt asigurate cu sprijinul unei flote speciale formate din şoferi parteneri care s-au oferit voluntari să devină eroii din stradă pentru a-i susţine pe eroii care luptă împotriva coronavirusului. În acest moment, aproximativ 200 de şoferi parteneri din Bucureşti s-au alăturat iniţiativei şi vor desfăşura exclusiv curse pentru medici şi pentru personalul implicat în gestionarea situaţiei de urgenţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
curse,
medici,
gratuit

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.