O aeronavă Blue Air pe ruta Bucureşti - Koln a aterizat de urgenţă la Timişoara

Autor: Andreea Tobias, Liliana Iedu Postat la 29 septembrie 2014 95 afişări

O aeronavă Blue Air care se deplasa pe ruta Bucureşti - Koln a aterizat de urgenţă, luni, la Timişoara, după ce echipajul a semnalat depresurizarea aparatului de zbor, toţi cei 106 pasageri fiind debarcaţi.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că luni, la ora 8.35, piloţii unei aeronave a companiei Blue Air au solicitat aterizarea de urgenţă pe aeroportul din Timişoara.

"A aterizat de urgenţă un avion care circula pe ruta Bucureşti-Koln, cu 106 pasageri la bord. Pilotul a anunţat depresurizare, a aterizat la Timişoara, iar acum se fac verificări", a spus Nicoleta Trifan.

Potrivit sursei citate, pasagerii au fost debarcaţi, iar la ora transmiterii acestei ştiri ei se află în aerogară, unde aşteaptă o altă aeronavă a companiei care să îi preia şi să îi ducă la destinaţie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TIMIŞOARA,
AVION,
ATERIZARE
/actualitate/o-aeronava-blue-air-pe-ruta-bucuresti-koln-a-aterizat-de-urgenta-la-timisoara-13354414
13354414
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.