Noua ARMĂ NUCLEARĂ SPAŢIALĂ a RUSIEI! Avertisment venit din SUA

Postat la 15 februarie 2024 60 afişări

Noua ARMĂ NUCLEARĂ SPAŢIALĂ a RUSIEI! Avertisment venit din SUA

Rusia are în dezvoltare o armă nucleară spaţială anti-satelit

SUA: Este o ameninţare serioasă, dar nu urgentă

Republicanii îi cer preşedintelui Biden să declasifice informaţiile

Joi este chemat la Casa Albă „Grupul celor opt”, format din lideri ai celor două partide din Congres

Rusia încearcă să dezvolte o armă nucleară spaţială, potrivit serviciilor de informaţii americane. Preşedintele Comisiei de Informaţii a Camerei Reprezentanţilor, Mike Turner,  a avertizat cu privire la o „ameninţare gravă la adresa securităţii naţionale”. Potrivit rapoartelor mass-media americane, el se referea la o armă anti-satelit dezvoltată de Moscova. Casa Albă a încercat să calmeze îngrijorarea: este o ameninţare serioasă, dar nu una urgentă.

De ce sunt îngrijoraţi oficialii americani

SUA au informat Congresul şi aliaţii săi europeni plus Canada despre această nouă capacitate nucleară spaţială rusă Informaţiile scăpate pe surse: Rusia are în dezvoltare un sistem militar nuclear anti-satelit, pe orbită joasă. Este în dezvoltare, nu a fost încă dislocat.

Conform Casei Albe: nu este o ameninţare urgentă pentru Statele Unite, Ucraina sau aliaţii europeni sau americani.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nuclear,
rusia,
arma,
sua

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.