Noi ajutoare financiare pentru milioane de români de la 1 septembrie! Marcel Boloş a dat vestea cea mare

Postat la 03 mai 2023 368 afişări

Noi ajutoare financiare pentru milioane de români de la 1 septembrie! Marcel Boloş a dat vestea cea mare

Marcel Boloş, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, a transmis recent, că statul român urmează să acorde noi vouchere pentru milioane de persoane, de la 1 septembrie, cu un buget de 200 de milioane de euro.

Marcel Boloş a vorbit, recent, la Antena 3 CNN, despre măsurile de austeritate pe care Guvernul le pregăteşte pentru români, dar şi despre ajutoarele pe care unii dintre aceştia le vor primi din toamnă.

Marcel Boloş anunţă cum Guvernul vrea renegocierea PNRR

Ministrul a vorbit şi despre punctele pe care România vrea să le negocieze în PNRR. Unul dintre aceste puncte este eliminarea procentului de 9,4% din PIB pentru pensii şi înlocuirea cu includerea unei reguli de indexare care să fie în conformitate cu obiectivele de stabilitate financiară a cheltuielilor cu pensiile ca procent din PIB.

”Nu este vorba despre eliminare, ci despre înlocuire. Asta înseamnă că este deschisă pentru ca să avem o discuţie a acestui procent. Am explicat că din spate din măsuri care vor trebui luate în perioada următoare cu privire la ajustarea veniturilor pensionarilor. 

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ajutoare,
romani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.