Nici măcar Stephen Hawking nu-şi poate explica succesul lui Donald Trump

Postat la 01 iunie 2016 2346 afişări

Nici măcar Stephen Hawking nu-şi poate explica succesul lui Donald Trump

Ca unul dintre cei mai renumiţi oameni de ştiinţă ai lumii, Stephen Hawking a fost chemat de multe ori pentru a explica unele dintre cele mai mari mistere ale lumii.

Rugat însă să explice secretul din spatele succesului lui Donald Trump, Hawking a răspuns simplu: "Nu pot. Este un demagog care pare să placă tot mai multor oameni."

Stephen Hawking nu este prima personalitate britanică ce îl critică pe viitorul candidat republican la preşedinţia Statelor Unite. Premierul David Cameron şi primarul Londrei, Sadiq Khan, au avut reacţii extrem de negative la adresa mogulului imobiliar, mai ales după declaraţiile acestuia cu privire la musulmani.

Donald Trump, candidatul republican care se află cel mai aproape de nominalizarea pentru candidatura la preşedinţia Statelor Unite, a declarat, în urma criticilor venite din partea unor importanţi lideri ai propriului partid, că nu este obligat să unească formaţiunea în jurul său şi că, de fapt, nici nu-şi doreşte acest lucru. Şi asta pentru că e convins că va obţine „milioane de voturi din partea unor persoane venite din tabăra democrată”, pentru că aceştia apreciază modul lui de a face comerţ, a spus Trump.

Trebuie, într-adevăr, unit?", s-a întrebat retoric candidatul republican aflat în linie dreaptă în cursa pentru Casa Albă, într-un interviu acordat postului de televiziune american ABC, notează Gândul.

Tot Trump a şi răspuns întrebării, recunoscând că e de părere că nu e neapărat nevoie ca partidul să se coaguleze în jurul său şi că nu toţi pot să-l accepte aşa cum este, pentru că e foarte diferit de toţi politicienii republicani de până acum. „De fapt, nu cred. Fără îndoială, sunt foarte diferit de toţi cei care au fost candidaţi", a spus Trump.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nici-macar-stephen-hawking-nu-si-poate-explica-succesul-lui-donald-trump-15404051
15404051
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.