NEWS ALERT. Mama lui Vlad Pascu, şoferul care a ucis doi tineri la 2 Mai, a fost reţinută

Postat la 14 septembrie 2023 408 afişări

NEWS ALERT. Mama lui Vlad Pascu, şoferul care a ucis doi tineri la 2 Mai, a fost reţinută

O amplă operaţiune, numită "Hidra", care vizează traficanţi şi consumatori de droguri a fost declanşată joi dimineaţă. Vizat este şi Vlad Pascu, tânărul care a provocat luna trecută teribilul accident din staţiunea 2 Mai.

Atunci, doi studenţi au murit şi alţi 3 au fost răniţi.

Familia Pascu, familia tânărului care a provocat acum câteva săptămâni acea nenorocire din staţiunea 2 Mai, s-a reunit sub acoperişul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism.

Practic, procurorii DIICOT, dar şi ofiţerii de la BCCO au demarat de dimineaţă această operaţiune amplă ce vizează traficanţi de droguri şi consumatori din familii înstărite, printre care se află şi Vlad Pascu, el fiind adus sub escortă în armată formată din luptători ai serviciilor speciale ale poliţiei, direct la DIICOT, ocazie cu care tânărul, aşa cum aţi văzut, spunea că îi pare rău pentru nenorocirea pe care a provocat-o.

Miruna Pascu, mama tânărului acuzat, deocamdată, pentru ucidere din culpă în acest dosar de trafic de droguri, a fost reţinută.

Procurorii au informaţii potrivit cărora aceasta ar fi încercat să ameninţe mai mulţi martori din dosar din dosarul de trafic de droguri, motiv pentru care au adus-o cu mandat pentru a da explicaţii şi, eventual, pusă sub acuzare de infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei.

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mama,
retinere,
sofer

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.