Net nelimitat gratuit şi de Dragobete

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 22 februarie 2017 204 afişări

Vodafone România lansează o nouă campanie de brand, construită în jurul mesajului „Ai puterea să-ţi faci viitorul”, prin care marchează aniversarea de 20 de ani de activitate pe piaţa din România. De asemenea, operatorul anunţă o nouă iniţiativă din seria acestei aniversări, oferind trafic de date nelimitat şi gratuit pe 24 februarie 2017 pentru toţi clienţii săi mobili care au cartele preplătite, abonamente sau servicii dedicate companiilor. Astfel, de Dragobete, aceştia se vor putea să se bucure de conţinut video de pe YouTube, să facă cumpărături online şi să le transmită urări celor dragi cu ajutorul social media fără niciun fel de limitare şi fără costuri.

Net nelimitat gratuit şi de Dragobete

Campania de comunicare pentru aniversarea a 20 de ani de Vodafone România se va desfăşura în mediile TV, radio, print, digital şi outdoor şi este construită în jurul mesajului „Ai puterea să-ţi faci viitorul”. Spotul TV prezintă povestea unui copil dintr-un sat izolat din România, al cărui drum către împlinirea visului de a fi profesor este marcat de momente-cheie în care a fost ajutat de inovaţiile în materie de tehnologie şi de servicii oferite de Vodafone România pe parcursul celor 20 de ani. Copilul devenit acum profesor revine în satul natal şi pregăteşte noile generaţii de elevi pentru viitor, oferindu-le chiar şi lecţii pe mobil cu ajutorul soluţiilor de transmisiune live, atunci când aceştia nu pot ajunge la şcoală din cauza unor situaţii neprevăzute.

„De-a lungul istoriei sale de 20 de ani în România, brandul Vodafone a schimbat vieţile oamenilor în mai bine, prin tehnologie, şi i-a susţinut să îşi urmeze calea, prin inovaţie. Spotul campaniei aniversare transpune modul în care acest brand a influenţat viaţa oamenilor în povestea unui vis devenit realitate cu ajutorul inovaţiei, punctând momente-cheie, cum ar fi primul apel realizat într-o reţea digitală mobilă sau primul cent pe minut, inovaţii care au făcut istorie pe piaţa de telecomunicaţii din ţara noastră. Povestea va fi susţinută şi prin alte iniţiative pe care le vom lansa în acest an aniversar”, a declarat Laura Barbu, director brand and marketing communications, Vodafone România.

Vodafone România aniversează 20 de ani pe tot parcursul anului 2017 printr-o serie de iniţiative dedicate clienţilor, iar oferta de internet gratuit nelimitat de Ziua Îndrăgostiţilor a fost prima dintre acestea. Brandul Vodafone este prezent pe piaţa românească din anul 2005, când a achiziţionat Connex, care şi-a lansat serviciile în 1997. De-a lungul istoriei sale pe piaţa locală, operatorul a investit cu prioritate în inovaţie, fiind primul care a furnizat servicii GPRS (în 2001) şi mai apoi servicii 3G (în 2005) şi 4G (în 2012). Lansarea primului serviciu de Relaţii cu Clienţii (în 1997), a primei fundaţii corporative (în 1998), a serviciului de mesaje scurte – SMS – şi a celor de date şi fax (în 1998), precum şi a primului serviciu de recunoaştere automată a vorbirii (în 2014) se numără printre premierele pe care Vodafone România le-a marcat pe piaţa de telecomunicaţii din ţara noastră.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 49 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 31 decembrie 2016, Vodafone avea 470 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 14,3 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gratuit,
vodafone,
servicii,
aniversare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.