Muzica de lux. Cele mai scumpe MP3 playere din lume (GALERIE FOTO)

Autor: Roxana Cristea Postat la 09 ianuarie 2011 70 afişări

Diamante, aur alb, roz si galben si o memorie de multi GB. Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile celor mai scumpe playere din lume. Si, indiferent ca este vorba de o melodie a lui Michael Jackson sau una a Madonnei, cu siguranta se aude mai bine la un dispozitiv care costa cateva zeci de mii de dolari.

MP3 playerele au creat o adevarata revolutie printre consumatori, in special dupa lansarea iPod-ului de 5GB din 2001. Primul MP3 player din lume, succesor al reportofonului portabil si al CD playerelor, a fost insa cel produs in 1997 de catre SaeHan Information Systems, cu o memorie de 32 de MB. De atunci si pana acum, aparatul a devenit pentru utilizatori la fel de necesar ca telefonul mobil.

In ultimul deceniu au fost lansate mai multe MP3 playere scumpe, conform most-expensive.net. Cel mai valoros MP3 player din lume este iPod Touch Fire. Dispozitivul are o carcasa de aur de 24 de carate pe care sunt incrustate 124 de diamante. Playerul costa peste 330.000 de dolari.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/muzica-de-lux-cele-mai-scumpe-mp3-playere-din-lume-galerie-foto-7874798
7874798
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.