Mutare fulger de la Daimler, proprietarul Mercedes-Benz: Grupul va desfiinţa 1.100 de posturi de conducere la nivel mondial

Autor: Mihai Draghici Postat la 08 noiembrie 2019 161 afişări

Mutare fulger de la Daimler, proprietarul Mercedes-Benz: Grupul va desfiinţa 1.100 de posturi de conducere la nivel mondial

Grupul auto Daimler intenţionează să desfiinţeze 1.100 de posturi de conducere la nivel mondial, în cadrul unui plan de restructurare în scopul reducerii costurilor, informează publicaţia Süddeutsche Zeitung.

Ola Källenius, preşedintele Consiliului de Administraţie al grupului Daimler, a elaborat un plan de restructurare care prevede desfiinţarea a 1.100 de posturi de conducere la nivel mondial.

În cadrul planului de restructurare, compania Daimler, care are aproximativ 300.000 de angajaţi pe plan mondial, urmează să diminueze costurile de producţie.

"Suntem în discuţii constructive cu reprezentanţii angajaţilor şi nu facem comentarii pe baza unor speculaţii", a transmis, în schimb, un reprezentant al grupului Daimler pentru agenţia de presă Reuters.

Grupul auto Daimler deţine, printre altele, companiile Mercedes-Benz, Smart, Maybach şi AMG.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GERMANIA,
DAIMLER,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.