Murielle Lorilloux, noul CEO al Vodafone România

Autor: Florin Casota Postat la 30 iunie 2017 480 afişări

Murielle Lorilloux, CEO al Vodacom din Republica Democrată Congo (RDC), a fost desemnată CEO al Vodafone România, începând cu 1 septembrie 2017, poziţie din care îi va raporta lui Ahmed Essam, CEO Europe Cluster.

Murielle Lorilloux, noul CEO al Vodafone România

Ea îl va înlocui pe Ravinder Takkar, care va prelua funcţia de Preşedinte al Vodafone Group Services, Regional Business Development, rol în care va fi responsabil de reprezentarea intereselor Vodafone în India şi de dezvoltarea business-ului în regiunea Africa, Orientul Mijlociu şi Asia Pacific (AMAP).

Murielle Lorilloux s-a alăturat Vodacom RDC în 2013, în poziţia de Chief Commercial Officer şi a fost numită CEO în 2014. Înainte de a lucra pentru Vodafone, Lorilloux a deţinut mai multe poziţii de management în cadrul Orascom Telecom Algeria, Wana Corporate şi Capgemini.

Murielle Lorilloux este cetăţean francez, a absolvit Ecole Supérieure de Commerce din Paris, a urmat un MBA la University of Texas din Austin şi are o diplomă de master în economie obţinută la Universitatea Paris Nanterre.

Până la 1 septembrie 2017, Ravinder Takkar îşi va menţine poziţia executivă de Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Vodafone România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.