Mureş: Grupare specializată în operaţiuni cu substanţe psihotrope, destructurată

Autor: Adina Oşan, Marian Buga Postat la 14 mai 2015 60 afişări

O grupare specializată în operaţiuni cu substanţe psihotrope a fost destructură de către poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din judeţul Mureş, patru persoane fiind duse la audieri, joi, în urma unor percheziţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă remis, joi, de Poliţia Judeţeană Mureş, lucrătorii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate au făcut patru percheziţii, în judeţele Mureş şi Arad, la locuinţele unor persoane bănuite de efectuarea unor operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate, în vederea analizării şi confiscării, aproximativ 700 de grame de fragmente vegetale susceptibile a conţine substanţe cu efect psihoactiv", se arată în comunicat.

Patru persoane, cu vârste între 18 şi 30 de ani, au fost duse la audieri.

Acţiunea a fost desfăşurată cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, precum şi cu luptători din cadrul serviciilor pentru acţiuni speciale din Mureş şi Arad.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PERCHEZIŢII,
DROGURI,
/actualitate/mures-grupare-specializata-in-operatiuni-cu-substante-psihotrope-destructurata-14265861
14265861
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.