Muncitorilor români din Albania le vor fi recunoscute contribuţiile sociale şi vechimea în muncă

Autor: Ovidiu Bărbulescu Postat la 27 februarie 2015 47 afişări

Reprezentanţii Guvernelor României şi Albaniei au semnat, vineri, la Bucureşti, un acord de protecţie socială, prin care albanezilor care muncesc în România şi românilor care muncesc în Albania le sunt recunoscute, pe principiul reciprocităţii, contribuţiile sociale şi vechimea în muncă.

Acordul a fost semnat în prezenţa premierului Victor Ponta şi a omologului său albanez, Edi Rama, aflat în vizită în România.

Premierul albanez a anunţat, cu acest prilej, că, în perioada următoare, ministerele Educaţiei vor negocia şi semna un acord pentru acordarea de către România a unor burse în domeniul IT pentru studenţii albanezi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ROMÂNIA,
ALBANIA,
/actualitate/muncitorilor-romani-din-albania-le-vor-fi-recunoscute-contributiile-sociale-si-vechimea-in-munca-13904620
13904620
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.