Motreanu: S-a trezit iar Marian Mina, probabil, după o lungă perioadă de chefuri cu lăutari

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 04 mai 2023 51 afişări

„S-a trezit iar Marian Mina, probabil, după o lungă perioadă de chefuri cu lăutari”, scrie pe Facebook Dan Motreanu, în replică la afirmaţiile deputatului PSD. Liberalul spune că nu-şi doreşte să facă parte dintr-un guvern condus de un premier PSD.

Motreanu: S-a trezit iar Marian Mina, probabil, după o lungă perioadă de chefuri cu lăutari

„S-a trezit iar Marian Mina. Probabil, s-a trezit după o lungă perioadă de chefuri cu lăutari şi nu poate face diferenţa între a te propune cineva ministru şi a te autopropune ministru al transporturilor, asa cum face el. De fiecare dată când vorbeşte, parcă este la Radio Erevan. Şi dacă tot a pomenit de dorinţe, atunci ultimul lucru pe care mi-l doresc pentru PNL este să avem liste comune cu PSD. La fel cum nu îmi doresc să fac parte dintr-un guvern condus de un premier PSD”, scrie pe Facebook prim-vicepreşedintele PNL.

El afirmă că este de 30 de ani un adversar al modului în care fac politică liderii acestui partid şi că a votat împotriva guvernării cu PSD.

„Nu am vorbit despre comasarea alegerilor, nu am comentat dorinţa lui Marcel Ciolacu de a organiza alegeri anticipate sau de a comasa alegerile locale cu cele prezidenţiale. Împreună cu colegii din PNL Giurgiu, în aceşti ultimi ani, am muncit enorm ca să achitam datoriile lăsate şi pentru a scoate judeţul din starea jalnică în care l-au lăsat administraţiile PSD. Prin urmare, suntem pregătiţi să participăm pe liste proprii, să ne prezentăm în faţa cetăţenilor la toate rundele de alegeri şi să câştigăm din nou”, încheie Motreanu.

Postarea liberalului vine în replică la declaraţiile deputatului PSD Marian Mina.

Liberalii „fug de votul românilor ca dracul de tămâie”, a afirmatdeputatul PSD Marian Mina, după ce liderii PNL au cerut comasarea alegerilor. El i-a cerut lui Dan Motreanu, prim-vicepreşedinte PNL, să nu le mai spună primarilor că PSD şi PNL vor candida pe liste comune.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
motreanu,
mina,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.