Motorul Anului în lume, construit în România

Postat la 22 iunie 2017 516 afişări

Motorul Ford 1.0 EcoBoost produs de Ford în fabrica din Craiova a fost votat “Cel mai bun motor sub un litru” în cadrul competiţiei Motorul Internaţional al Anului (International Engine of the Year) pentru al şaselea an consecutiv, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Motorul Anului în lume, construit în România

Mototrul Ford 1.0 EcoBoost produs, din 2012, în fabrica din Craiova, a fost desemnat “Cel mai bun motor sub un litru” în cadrul competiţiei ”Motorul Internaţional al Anului”, competiţie care are un juriu format din 58 de jurnalişti din 31 de ţări.

Este pentru al şaselea an consecutiv când acest titlu revine motorului EcoBoost 1.0.

În total, motorul 1.0 EcoBoost a câştigat până în acest moment zece trofee în cadrul competiţiei Motorul International al Anului, implicit trei premii la General şi premiul “Cel mai bun motor nou-lansat”, au transmis reprezentanţii Ford România.

“Motorul nostru 1.0 EcoBoost a fost o apariţie revoluţionară şi a stabilit etalonul între motoarele compacte şi eficiente prin sofisticata tehnologie de turboalimentare EcoBoost, prin injecţia directă şi prin tehnologiile de sincronizare variabilă.Chiar şi cu 10 trofee International Engine of the Year în portofoliu, continuăm să căutăm şi să găsim soluţii pentru a lărgi limitele ingineriei la nivel de motoare şi să le oferim clienţilor şi mai multe beneficii puse la dispoziţie de acest mult lăudat motor compact”, spune Joe Bakaj, vicepreşedinte al biroului de Dezvoltare Produs în cadrul Ford Europa.

Citeste continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
motor,
competitie,
fabrica,
mediafax

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.