Diaconescu si-a retras candidatura si a anuntat ca il sprijina pe Geoana

Postat la 20 februarie 2010 25 afişări

Cristian Diaconescu a anuntat, sambata, la Congresul extraordinar al PSD, ca isi retrage candidatura la sefia partidului si ca il sprijina pe Mircea Geoana.

"Eu lucrez cu Mircea Geoana de 16 ani, sunt din aceasta sala, singurul care are pretentia ca-l stie pe Mircea Geoana, mult mai mult decat fiecare dintre dumneavoastra, cu bune sau rele, si cred ca, si pornind de la ceea ce a spus domnul Iliescu, ca in cateva luni va trebui, pe baze mult mai serioase si mult mai elaborate sa trecem la organizarea unui Congres de profunzime, cred ca in acest monent din punctul meu de vedere si al optiunilor mele, nu voi mai continua sa candidez pentru presedintia partidului", a sustinut Cristian Diaconescu.

Vicepresedintele PSD a precizat ca sprijinul sau merge catre Mircea Geoana.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
Diaconescu,
congres,
retragere,
alegeri
/actualitate/politic/diaconescu-si-a-retras-candidatura-si-a-anuntat-ca-il-sprijina-pe-geoana-5578458
5578458
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.