Misterul accidentelor pe bandă din Pasajul Unirii: Motivul pentru care nu mai încap maşinile în pasaj după modernizare, deşi înainte treceau fără probleme. GALERIE FOTO

Postat la 24 decembrie 2022 2098 afişări

Vineri, 23 decembrie, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulaţie la intrare în Pasajul Unirii, sensul de deplasare dinspre Bd. Tineretului către Piaţa Universităţii. Conducătorul unui autocar care transporta 47 de turişti din Grecia a acroşat poarta de gabarit a Pasajului Unirii.În urma evenimentului au fost rănite mai multe persoane.

Una dintre întrebările cele mai frecvente în cazul accidentelor este ”de ce înainte încăpeau autocarele şi tir-urile, iar acum nu”. 

Înainte de modernizare, poarta de gabarit era montată pe un suport, ceea ce îi ridica înălţimea semnificativ. De asemenea, pasajul nu dispunea de sistem de ventilaţie, motiv pentru care puteau trece prin pasaj şi vehicule cu o înaltime de peste 3,5 metri. 

Cum arăta intrarea în Pasaj înainte de modernizare:

Cum arată după: 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pasaj,
modernizare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.