Misteriosul virus pulmonar din China, depistat în Europa! Care sunt cele mai importante trei simptome la care trebuie să avem grijă

Postat la 04 decembrie 2023 105 afişări

Misteriosul virus pulmonar din China, depistat în Europa! Care sunt cele mai importante trei simptome la care trebuie să avem grijă

Misterioasa pneumonie de tip Covid care s-a răspândit în China în ultimele săptămâni fost acum detectată oficial în Europa, iar primele trei simptome oficiale au fost comunicate în sfârşit publicului, scrie Daily Star.

Astfel, autorităţile medicale oficiale din două ţări europene au confirmat că a fost detectat şi pe continentul nostru. Astfel, este vorba de două ţări nordice, Danemarca şi Olanda.

Misteriosul virus pulmonar din China, depistat în Europa

Ciudatul virus al pneumoniei de tip Covid provoacă haos în China de săptămâni întregi, lumea fiind în alertă din cauza temerilor că o nouă pandemie ar putea fi în curs de declanşare. Aceasta a făcut ca oficialii din alte ţări, cum ar fi India vecină, care se tem de răspândirea unui alt virus în populaţia lor, după izbucnirea Coronavirusului în 2019, să se pregătească pentru acţiune.

O mare creştere a bolilor respiratorii a lovit China, spitalele din Beijing fiind depăşite după o creştere masivă a numărului de spitalizări. Ca urmare, unele state indiene îşi pregătesc acum propriile servicii de sănătate pentru a se pregăti pentru virus.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
china,
depistare,
europa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.