Ministrul Economiei, după incendiul de lângă fabrica de armament: Nu există pericol

Autor: Laura Buciu Postat la 27 august 2023 10 afişări

Ministrul Economiei, după incendiul de lângă fabrica de armament: Nu există pericol

Nu există niciun pericol ca incendiul apărut la magazia unei societăţi comerciale din apropierea fabricii de armament să se extindă, spune ministrul Economiei, Radu Ştefan Oprea, despre incendiul din Dragomireşti, judeţull Dâmboviţa.

Oprea a scris pe Facebook că la Dragomireşti pompierii ţin incendiul sub control.

„Sunt în contact permanent cu conducerea fabricii din industria de apărare de la Dragomireşti. Aici nu există niciun pericol ca incendiul apărut la magazia unei societăţi comerciale din apropierea fabricii să se extindă către aceasta. Deja incendiul de la magazie nu se mai extinde şi se acţionează pentru stingerea lui”, spune Radu Ştefan Oprea.

Potrivit ministrului Economiei, normele şi măsurile de protecţie împotriva incendiilor pentru companiile din industria de apărare fac ca un incendiu din exterior să nu poată ajunge în interiorul oricarei fabrici.

Potrivit ISU Dâmboviţa, un incendiu a izbucnit la un depozit mase plastice în localitatea Dragomireşti, lângă fabrica de armament.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incendiu,
armament,
ministru

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.