Ministrul Economiei, Andrei Gerea, A DEMISIONAT. Nicolăescu, despre demisia lui Gerea: E opţiunea lui pe care o respect

Autor: Ioana Câmpean Postat la 07 februarie 2014 89 afişări

Ministrul Economiei, Andrei Gerea, le-a transmis liderilor PNL că s-a pus la dispoziţia partidului, lideri liberali vorbind deja despre demisia acestuia, au declarat surse liberale. Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a vorbit, vineri, despre demisia ministrului Economiei, Andrei Gerea, spunând că este opţiunea acestuia, pe care el o respectă şi poate că acesta a înţeles că acum în PNL se încearcă "alte direcţii".

Gerea s-a aflat vineri dimineaţă la discuţiile liderului PNL, Crin Antonescu, cu o serie de liberali.

Nici la sosire şi nici la plecare Andrei Gerea nu a făcut declaraţii.

Conform unor surse din partid, Andrei Gerea le-a transmis liderilor PNL că se pune la dispoziţia partidului.

Pe de altă parte, lideri liberali spun că Gerea a demisionat din funcţie.

În biroul lui Crin Antonescu a venit şi liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu, care ar urma să fie nominalizat pentru postul de ministru al Economiei.

Nicolăescu despre demisia lui Gerea: E opţiunea lui pe care o respect

"Este o opţiune a colegului meu şi eu i-o respect, dar poate el a înţeles că, poate, acum în Partidul Naţional Liberal se încearcă alte direcţii. Poate că în acest sens putem să comentăm demisia lui", a spus Eugen Nicolăescu, la ieşirea din sediul Ministerului Sănătăţii.

Întrebat dacă ştie cine va veni în locul lui Gerea, Nicolăescu a răspuns: "Evident că ştiu, dar aştept şi eu votul colegilor mei din Delegaţie".

Întrebat care ar fi greşelile pentru care Gerea şi-a dat demisia, Nicolăescu a spus că nu poate să răspundă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GEREA,
DEMISIE,
/actualitate/ministrul-economiei-andrei-gerea-a-demisionat-nicolaescu-despre-demisia-lui-gerea-e-optiunea-lui-pe-care-o-respect-12037460
12037460
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.