Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a închiriat aproape 4.000 mp în clădirea London din Sema Parc pentru 200 de angajaţi

Autor: Roxana Rosu Postat la 19 aprilie 2023 34 afişări

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a închiriat aproape 4.000 mp în clădirea London din Sema Parc pentru 200 de angajaţi

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a închiriat 3.780 mp pentru spaţii de birouri în clădirea London din Sema Parc, în urma unui proces de licitaţie, finanţarea fiind asigurată din fonduri europene nerambursabile.

Cei aproximativ 200 de angajaţi din Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, ai structurilor care gestionează fonduri europene, în calitate de autoritate de management şi organism intermediar, îşi vor desfăşura activitatea în spaţiul a trei etaje (etajele 3, 4 şi 5) din clădirea London, începând cu luna septembrie, după finalizarea lucrărilor de amenajare.

Clădirea London a fost recepţionată în T2/2022 şi are o suprafaţă totală închiriabilă de 21.347 mp, pe 15 niveluri şi două subsoluri pentru parcare.

„Am participat la licitaţia de atribuire a spaţiului pentru Ministerul Transportului şi Infrastructurii încredinţaţi fiind de calitatea excelentă a clădirii London din Sema Parc şi de beneficiile intrinseci ale acesteia, precum şi de facilităţile care se găsesc aici. Ne bucurăm de rezultatul favorabil şi, mai ales, de faptul că primul nostru chiriaş “ancoră” confirmat în clădirea London este o instituţie publică. Odată cu acomodarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii în clădirea noastră, dar având şi experienţa prezenţei Tribunalului Bucureşti (Secţiile Civilă VI şi VII) creăm premisele unui hub instituţional în Sema Parc”, a declarat Tina Vîrlan, Lease Manager River Development.

River Development este un investitor şi dezvoltator imobiliar cu capital românesc, cu activitate de peste 18 ani pe piaţa locală. Compania dezvoltă două dintre marile proiecte de reconversie urbană ale capitalei:  Sema Parc, situat pe Splaiul Independentei , cu circa 1.000.000 mp GBA, şi The Light, situat pe Bulevardul Iuliu Maniu, cu cca. 150.000 mp GBA. Ambele sunt situate în zona central-vestică a capitalei şi se află în diferite stadii de dezvoltare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cladire,
infrastructura,
minister,
parc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.