Milioane de telefoane vor fi afectate: WhatsApp NU va mai funcţiona de la 1 februarie! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ: vezi ce trebuie să faci ca să-l poţi folosi în continuare

Postat la 20 ianuarie 2020 28066 afişări

Milioane de telefoane vor fi afectate: WhatsApp NU va mai funcţiona de la 1 februarie! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ: vezi ce trebuie să faci ca să-l poţi folosi în continuare

WhatsApp nu va mai funcţiona pe milioane de telefoane în următoarele câteva luni, în contextul în care compania îşi retrage susţinerea tehnică de pe câteva dintre platformele de mobil mai vechi, scrie presa internaţională.

Astfel, de la 1 februarie, orice iPhone care foloseşte sistemul de operare iOS 8 sau un altul mai vechi nu va mai avea WhatsApp. Situaţia este aceeaşi pentru orice dispozitiv Android cu o versiune de 2.3.7 sau mai vechi de atât. Folosirea acestor sisteme de operare face imposibilă crearea de noi conturi WhatsApp sau folosirea celor vechi.

De asemenea, WhatsApp retrage suportul tehnic pentru toate telefoanele Windows de la 31 decembrie 2019 - aceaşi lună în care Microsoft va retrage Windows 10 Mobile OS.

Reprezentanţii platformei de mesagerie deţinute de Facebook spun că aceasta va funcţiona pe variantele sistemelor de operare iOS 9 sau mai noi în situaţia iPhone sau 4.0.3 sau mai noi în situaţia dispozitivelor android.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
folosire,
refuz,
functionare,
telefoane

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.