McDonald`s se extinde şi angajează în România 1.000 de persoane şi promite salarii de cel puţin 3.200 de lei. Ce poziţii sunt disponibile

Autor: Alex Ciutacu Postat la 11 iunie 2018 473 afişări

McDonald`s se extinde şi angajează în România 1.000 de persoane şi promite salarii de cel puţin 3.200 de lei. Ce poziţii sunt disponibile

McDonald`s, cea mai mare franciză din lume potrivit topului Franchise 500 realizat de publicaţia Entrepreneur, caută 1.000 de angajaţi noi pe piaţa locală în cadrul unei strategii de dezvoltare.

Poziţiile disponibile la nivel naţional sunt: crew member, hostess, guest experience leader şi manager trainee.

„Salariul de intrare la McDonald`s este de 3.250 lei brut”, potrivit unui anunţ al companiei.

Pe plan local McDonald`s are peste 4.500 de angajaţi în cele 72 de restaurante din 21 de oraşe ale ţării.

Compania malteză Premier Capital, care dezvoltă reţeaua McDonald`s în 6 ţări europene, a înregistrat o creştere de 14,5% a cifrei de afaceri anul trecut, la 263 milioane de euro, în condiţiile în care piaţa a crescut cu 15,7%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
extindere,
promisiuni,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.