McDonald’s Gara de Nord, închis de ANPC. Care este motivul pentru care inspectorii au luat aceasta decizie

Postat la 19 octombrie 2023 668 afişări

McDonald’s Gara de Nord, închis de ANPC. Care este motivul pentru care inspectorii au luat aceasta decizie

Inspectorii ANPC iau din nou măsuri drastice. Restaurantul McDonald’s Gara de Nord a fost închis după un control ce a vizat regulile de păstrare a curăţeniei şi a produselor. Operatorul economic a fost sancţionat şi cu amenzi contravenţionale în valoare de 50.000 lei. 

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a sancţionat neregulile constatate la restaurantul McDonald’s  din Gara de Nord, în cadrul unei acţiuni de control desfăşurate în acest spaţiu, în urma unei sesizări.

” Am stat în compania câtorva gândaci de bucătărie, în incinta restaurantului (a spaţiului de servire), şi nu vreau să îmi imaginez ce e în spate, în bucătărie. Un alt aspect etern dezolant la acest „restaurant” este baia”, se arăta în reclamaţia primită de la consumator.

După verificările făcute de comisarii ANPC, s-au aplicat operatorului economic amenzi contravenţionale în valoare de 50.000 lei. De asemenea, s-a decis oprirea temporară a prestării de servicii, până la remedierea deficienţelor şi s-a făcut propunerea de încetare a practicii comerciale incorecte.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gara de nord,
anpc,
gasire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.