Marin Condescu, adus pentru audieri la Parchetul Tribunalului Gorj

Postat la 13 noiembrie 2013 46 afişări

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului sportiv Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a fost adus, miercuri, la Parchetul Tribunalului Gorj, pentru a fi audiat în dosarul în care a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru înşelăciune, delapidare, fals în înscrisuri, spălare de bani.

Marin Condescu, adus pentru audieri la Parchetul Tribunalului Gorj

 Marin Condescu a fost adus din arestul Poliţiei Gorj la sediul Parchetului în jurul orei 11.15, el refuzând să facă declaraţii jurnaliştilor prezenţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El va fi audiat de procurori în dosarul în care a fost reţinut marţi seară, iar la finalul audierilor procurorii vor decide dacă vor formula propunere de arestare preventivă a acestuia.

De asemenea, miercuri dimineaţă la Parchetul Tribunalului Gorj a fost audiat, timp de aproximativ două ore, şi vicepreşedintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, liderul sindical Viorel Temelescu, care la finalul audierilor a fost dus din nou în arestul Poliţiei Gorj.

La sediul Parchetului Tribunalului Gorj s-a prezentat, miercuri, cu puţin timp înainte de aducerea lui Condescu, şi Mădălina Berbecel, parteneră de afaceri a acestuia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/marin-condescu-adus-pentru-audieri-la-parchetul-tribunalului-gorj-11674554
11674554
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.