Maldive are un nou concept pentru vacanţele de lux. Ce politică unică a impus pentru fiecare insulă

Postat la 02 august 2023 67 afişări

Maldive are un nou concept pentru vacanţele de lux. Ce politică unică a impus pentru fiecare insulă

Fiecare staţiune este situată pe o insulă, datorită politicii unice: „o insulă, o staţiune”.

Sistemul de fotovoltaice SolarSea acoperă până la 30% din energia unei staţiuni.

În prezent, găseşti în Maldive aproximativ 170 de staţiuni.

Insulele Maldive sunt sinonime cu luxul, cu vile emblematice pe apă şi serviciul de majordom personal pe un fundal de nisip alb şi lagune turcoaz. Ce a făcut Maldive pentru a ajunge un punct turistic important pe harta lumii?

În primul rând fiecare staţiune din Maldive este situată pe o insulă privată proprie, asta datorită politicii unice a ţării „o insulă, o staţiune”. Şi nu doar că ai parte de serviciile hoteliere, ci şi de vacanţe pline de experienţă, extrem de personalizate şi mai conştiente de mediu. Vorbim aici de 170 de staţiuni.

De punctat este faptul că Maldive are proiectul SolarSea, unul dintre cele mai mari sisteme de energie solară plutitoare din lume, acoperind până la 30% din necesarul de energie al unei staţiuni. Pe lângă asta, există şi alte proiecte ecologice care studiază populaţia locală de rechini-balenă şi ajută la regenerarea coralilor prin ataşarea unor fragmente mici de corali rezistenti, care ajută la reconstruirea unor părţi ale recifului deteriorat.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concept,
impunere,
insula

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.