Magazinul care oferă zilnic produse gratuit fără să intre în faliment

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 20 martie 2014 614 afişări

Magazinul care oferă zilnic produse gratuit fără să intre în faliment

Revoltată de o scenă la care a asistat într-un magazin din Missouri, SUA, când un cerşetor a cerut o haină pentru a se încălzi, iar managerul locaţiei l-a dat pe acesta afară, Andrea Berdine (38 de ani) a decis să organizeze o comunitate de voluntari.

După ce a povestit mai multor cunoscuţi cele întâmplate, a reuşit să adune în doar câteva săptămâni zeci de persoane dornice să-i ajute pe cei mai puţin norocoşi, relatează Huffington Post. Oamenii participau cu haine, alimente sau chiar apă.

Comunitatea a acceptat donaţii din partea oricui şi s-a organizat sub forma unui ONG. Membrii au decis să deschidă un magazin în care toate produsele au preţul de zero dolari. La aproape un an de la lansare, organizaţia fondată de Berdine a ajuns să aibă două sute de clienţi zilnic - atât donatori cât şi oameni care beneficiază de produsele primite. Doi furnizori locali de alimente, care ajută cauza, trimit suficiente produse pentru a hrăni 60 de oameni săptămânal.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/magazinul-care-ofera-zilnic-produse-gratuit-fara-sa-intre-in-faliment-12301247
12301247
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.