Două obiecte "posibil legate" de avionul dispărut, observate prin satelit: Pista este credibilă. IMAGINILE oferite de autorităţi

Postat la 20 martie 2014 50 afişări

Premierul Australiei, Tony Abbott, a anunţat joi că două obiecte "posibil legate" de zborul MH370, dispărut în urmă cu 12 zile, au fost observate prin satelit. Malaysia a apreciat drept "credibilă" pista privind descoperirea unor posibile fragmente ale Boiengului 777.

Două obiecte "posibil legate" de avionul dispărut, observate prin satelit: Pista este credibilă. IMAGINILE oferite de autorităţi

 UPDATE 12:35 - Malaysia consideră "credibilă" pista privind fragmente ale avionului dispărut, în Oceanul Indian

Malaysia a apreciat drept "credibilă" pista privind descoperirea unor posibile fragmente ale Boiengului 777 aparţinând companiei Malaysia Airlines detectate de satelit în sudul Oceanului Indian.

"Avem în acest moment o pistă credibilă", a declarat ministrul malaysian al Transporturilor, Hishammuddin Hussein, într-o conferinţă de presă.

Verificări sunt desfăşurate în zona indicată, dar vor continua şi căutările în celelalte perimetre de căutare stabilite, a menţionat oficialul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/doua-obiecte-posibil-legate-de-avionul-disparut-observate-prin-satelit-pista-este-credibila-imaginile-oferite-de-autoritati-12298851
12298851
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.