Madonna, internată la terapie intensivă după ce s-a îmbolnăvit de o infecţie „gravă”. Cântăreaţa şi-a amânat turneul

Postat la 29 iunie 2023 77 afişări

Madonna, internată la terapie intensivă după ce s-a îmbolnăvit de o infecţie „gravă”. Cântăreaţa şi-a amânat turneul

Madonna, în vârstă de 64 de ani, şi-a amânat turneul său de celebrare a celei de-a 40-a aniversări din cauza unei infecţii bacteriene grave care a necesitat internarea la terapie intensivă.

Managerul vedetei, Guy O’Seary, a confirmat că starea ei de sănătate se îmbunătăţeşte, dar ea va continua să primească îngrijiri medicale pentru o recuperare completă.

Ca urmare, toate angajamentele, inclusiv turneul programat iniţial, vor fi suspendate.

Madonna şi-a amânat turneul mondial după ce s-a îmbolnăvit şi a stat câteva zile la terapie intensivă, scrie BBC.

Managerului vedetei, Guy Oseary, a declarat: ,,Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecţie bacteriană gravă care a dus la o internare de câteva zile la terapie intensivă. Starea ei de sănătate se îmbunătăţeşte, însă este încă sub îngrijire medicală. Se aşteaptă o recuperare completă. În acest moment va trebui să punem pe pauză toate angajamentele, ceea ce include turneul. Vom împărtăşi mai multe detalii cu voi imediat ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului şi pentru spectacolele reprogramate. „

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turneu,
madonna,
terapie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.