Madonna dezvăluie primul cuvânt pe care l-a spus după ce s-a trezit din comă

Autor: Andreea Tobias Postat la 06 martie 2024 29 afişări

Madonna dezvăluie primul cuvânt pe care l-a spus după ce s-a trezit din comă

Madonna a fost internată de urgenţă în spital vara anului trecut din cauza unei infecţii bacteriene grave. Acum dezvăluie primul cuvânt pe care l-a spus după ce s-a trezit din comă.

Boala a forţat-o pe regina muzicii pop să reprogrameze o parte din turneul "The Celebration Tour".

Din cauza unei infecţii bacteriene grave, Madonna a stat la terapie intensivă şi a avut nevoie de recuperare. A descris recuperarea ca fiind "destul de înfricoşătoare" şi "dificilă". În plus, a trebuit să înveţe din nou să meargă şi să-şi recapete energia, conform Sky News.

În deschiderea primului din cele cinci spectacole susţinute la Kia Forum din Los Angeles, Madonna mulţumit unui "om foarte special" din public, medicul ei David Agus.

"Am fost bolnavă şi nu puteam, literalmente, să merg din pat până la toaletă. Îl sunam din două în două zile şi îl întrebam de ce nu aveam energie, când îmi va reveni energia, când mă voi simţi din nou eu însămi, când voi putea să mă întorc din nou în turneu. Tot ce spunea era: <ieşi la soare, ai nevoie de vitamina D, iar rinichii tăi vor continua să funcţioneze>".

„Primul cuvânt pe care l-am spus a fost <nu>", a spus ea, adăugând că aşa i-a spus asistenta ei: „Sunt destul de sigură că Dumnezeu îmi spunea: <Vrei să vii la mine? Vrei să treci pe aici?>. Iar eu am spus <nu, nu>".

Madonna şi-a lăudat anterior şi cei şase copii pentru că au susţinut-o în timp ce era bolnavă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
madonna,
comă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.