Ludovic Orban: Începând de astăzi orice angajat din România poate să dea în judecată Guvernul

Postat la 07 februarie 2018 86 afişări

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că orice angajat din România poate să dea în judecată Guvernul şi să ceară să-i fie plătite contribuţiile de sănătate, afirmând că sunt pericole care riscă "să se adâncească" dacă politica "populist-electoralistă va continua".

Ludovic Orban: Începând de astăzi orice angajat din România poate să dea în judecată Guvernul

"Au dat o OUG prin care să plătească contribuţiile de sănătate la bugetul de stat, este o inepţie inimaginabilă şi care încalcă orice regulă şi orice principiu fiscal. Începând de astăzi orice angajat din România poate să dea în judecată Guvernul şi să ceară să-i fie plătite contribuţiile de sănătate. (...) Este o harababură generalizată în toate sistemele private", a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat că sunt periocole care riscă să se adâncească, dacă se continuă pe acest tip de politică "populist-electoralistă".

"Dezechilibrele mari care au fost create în economie riscă să afecteze fiecare afacere şi fiecare cetăţean, este vorba de dezechilibre care sunt născute din neînţelegerea economiei de piaţă. Singurul instrument folosit de acest Guvern a fost creşterea cererii prin creşterea salariilor şi pensiilor fără un corespondent în realitatea economică şi fără un corespondent în potenţialul real de creştere a volumului de produse şi servicii pe care le poate produce economia internă. De aici au rezultat toate dezechilibrele majore", a spus Orban.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.