Cataramă: PSD-ALDE vrea să transforme membrii Casei Regale în asistaţi. Carol se răsuceşte în mormânt

Postat la 06 februarie 2018 112 afişări

Prim-vicepreşedintele PNL Sector 2 Viorel Cataramă a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că PSD-ALDE vrea să îi transforme pe membrii Casei Regale în ”asistaţi social”, afirmând că Mihai, Ferdinand şi Carol ”se răsucesc în mormânt văzând cum actualii membrii ai Casei Regale se lasă mituiţi".

Cataramă: PSD-ALDE vrea să transforme membrii Casei Regale în asistaţi. Carol se răsuceşte în mormânt

”Socialiştii grupaţi în PSD-ALDE îşi continuă ofensiva de a-şi lărgi bazinul electoral. Mai nou, doresc să ofere Casei Regale statul de instituţie publică, adică să îi transforme pe membrii Casei Regale în asistaţi social care să primească fonduri din taxele şi impozitele plătite de cetăţenii României”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Sector 2 Viorel Cataramă.

"Carol, Ferdinand şi Mihai se răsucesc în mormânt văzând cum actualii membri ai Casei Regale se lasă corupţi şi mituiţi de socialişti", a spus liberalul.

Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat a precizat că va percepe o sumă lunară Familiei Regale pentru Palatul Elisabeta după finalizarea unui raport de evaluare, urmând ca aceşti bani să fie plătiţi până când Guvernul va stabili care este statutul Casei Regale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.