Luca Militello, CEO-ul grupului privat din sănătate Monza, împreună cu soţia lui şi alţi asociaţi, pariază 500.000 de euro pe extinderea brandului de restaurante Sciccheria

Autor: Cristina Roşca Postat la 26 ianuarie 2024 50 afişări

Luca Militello, CEO-ul grupului privat din sănătate Monza, împreună cu soţia lui şi alţi asociaţi, pariază 500.000 de euro pe extinderea brandului de restaurante Sciccheria

Luca Militello, CEO-ul grupului privat din sănătate Monza, împreună cu soţia lui şi alţi asociaţi, pariază 500.000 de euro pe extinderea brandului de restaurante Sciccheria, cu specific italienesc, deschizând un al doilea local în centrul oraşului. Acesta va fi amplasat în zona Rosetti, pe strada Tudor Arghezi, la numărul 4.

"Ne aflăm într-o zonă rezidenţială vibrantă, aşa că ne-am adaptat. Am creat meniuri pentru diferite perioade ale zilei, cu mâncăruri ale căror timpi de servire şi caracteristici sunt în linie cu stilul de viaţă al consumatorilor”, spune Claudia Militello, coproprietar Sciccheria.

Primul restaurant sub acest brand a fost deschis acum mai puţin de doi ani, în zona de nord a Capitalei, pe Bulevardul Pipera. Acesta are o capacitate de 120 de locuri şi a obţinut în primul an de funcţionare afaceri de 1,4 mil. euro.

Sciccheria Pipera a fost primul nostru proiect de anvergură în HoReCa”, a declarat Claudia Militello, cofondator Sciccheria.

Noul local, situat la parterul clădirii de birouri Arghezi 4, beneficiază de 56 de locuri în interior şi 40 de locuri pe terasa acoperită.

Amenajarea Sciccheria Rosetti a fost realizată alături de PickTwo Studio, studioul de design responsabil şi pentru primul restaurant al grupului.

În acţionaratul restaurantului Sciccheria Rosetti a fost atras şi prezentatorul de televiziune Virgil Ianţu, acesta fiind primul său pariu în zona de HoReCa. Astfel, acţionari sunt Claudia şi Luca Militello, Andrei Iosif şi Virgil Ianţu.

Luca Militello este un italian care locuieşte de aproape două decenii în România, în prezent el fiind CEO-ul operaţiunilor locale ale grupului Monza, unul dintre jucătorii importanţi din piaţa de sănătate privată. Familia sa mai deţine o gelaterie în centrul Bucureştiului, Sicilia Gelateria Artigianale, care oferă îngheţată artizanală creată cu ingrediente originale siciliene.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grup,
brand,
ceo,
sanatate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.