Lovitură de teatru pentru omul de 146 de miliarde de dolari. Unul dintre cele mai mari SECRETE ale sale au fost vândute presei

Autor: Alex Ciutacu Postat la 25 martie 2019 3561 afişări

Lovitură de teatru pentru omul de 146 de miliarde de dolari. Unul dintre cele mai mari SECRETE ale sale au fost vândute presei

Publisher-ul tabloidului National Enquirer a plătit 200.000 de dolari pentru a obţine mesaje intime între CEO-ul Amazon, Jeff Bezos şi iubita sa Lauren Sanchez, potrivit Wall Street Journal.

Presa americană scrie că American Media, compania din spatele tabloidului, a plătit această sumă către Michael Sanchez, fratele amantei celui mai bogat om din lume.

Concluzille articolelor publicate săptămâna trecută confirmă bănuielile detectivilor angajaţi de Bezos pentru a investiga situaţia la începutul lunii februarie. Aceştia au descoperit că Michael Sanchez a fost sursa care a vândut mesajele dintre cei doi iubiţi.

Bezos a spus spus că trustul American Media l-a ameninţat că va publica poze explicite dacă nu opreşte investigaţia cu privire la modul în care tabloidul National Enquirer a obţinut mesajele sale private.

Fondatorul Amazon, care are o avere de 146 miliarde dolari – fiind cel mai bogat om din lume şi din istorie – a speculat în ultima perioadă mai multe variante legate de modul în care acele fotografii ar fi ajuns la presă, iar unele dintre teorii indicau chiar spre o implicare a Arabiei Saudite sau a preşedintelui american Donald Trump.

Încă nu este clar ce înseamnă aceste descoperiri în contextul divorţului lui Jeff Bezos de soţia sa MacKenzie Bezos şi cum ar putea procedeul de partaj să fie influenţat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mesaje,
presa,
amanta,
frate,
miliarde

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.