Lia Olguţa Vasilescu, răspuns la mesajul preşedintelui Iohannis - „Schimbările sunt pentru corupţi”

Postat la 24 martie 2019 237 afişări

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lia Olguţa Vasilescu, i-a recomandat preşedintelui Klaus Iohannis, după ce şeful statului a criticat PSD pentru modificarea legilor justiţiei spunând că schimbările sunt pentru corupţi, să se uite în oglindă pentru că va vedea cum arată un om cu 40 de dosare penale.

Lia Olguţa Vasilescu, răspuns la mesajul preşedintelui Iohannis -  „Schimbările sunt pentru corupţi”

Fostul ministru al Muncii transmite că prima lege dată de Guvernul PSD-ALDE se referea la creşterea pensiilor, a salariilor, a burselor studenţeşti, transport gratuit pe CFR, nu pe Justiţie, aşa cum a declarat Klaus Ioahnnis.

"Klaus Johannis spune ca primul lucru pe care l-a făcut guvernarea PSD-ALDE a fost sa se ocupe de Justiţie, ca sa ii scape pe corupţi. Fals! Prima ordonanţa de urgentă data de guvernul din 2017, după OUG 1/2017 care se referea la reorganizarea ministerelor, este OUG 2. Aceasta prevedea creşterea pensiilor, a salariilor, a burselor studenţeşti, transport gratuit pe CFR pentru studenţi şi alte măsuri de protecţie socială. Ne-am concentrat pe problemele cetăţeanului încă de la începutul guvernării", a scris Lia Olguţa Vasilescu, pe Facebook.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
olguta vasilescu,
schimbari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.