Loredana şi fiica ei, vacanţă de lux în Thailanda

Postat la 04 februarie 2017 1368 afişări

Loredana a petrecut o vacanţă plină experienţe exotice în Bangkok, Thailanda, alături de fiica ei, Elena.

Loredana şi fiica ei, vacanţă de lux în Thailanda

„Ne-am programat această săptămână liberă încă de anul trecut. Eu mai fusesem în Bangkok în urmă cu 21 de ani. Oraşul s-a dezvoltat incredibil de mult. Abia aşteptam să îl revăde, de aceasta dată cu alţi ochi şi, cel mai important, alături de fiica mea. Ne-am cazat la Millenium Hilton, situat pe malul râului Chao Phraya. Am stat la etajul 18 şi am avut de acolo cea mai frumoasă privelişte posibilă asupra ântregului Bangkok”, spune Loredana.

Loredana şi Elena au ajuns în China Town, în ajunul Noului An Chinezesc, unde au degustat pentru prima dată  scorpioni, greieri, viermi de mătase, gândaci şi larve de copac, toate bogate în proteine şi vitamine. Loredana a degustat şi supele preparate de thailandezi la colţ de stradă, frigărui tradiţionale, supele din intestine şi cocos, ori salatele de flori thailandeze cu omletă.

VEZI AICI GALERIA FOTO

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
loredana,
fiica,
thailanda,
vacanta,
lux,
bangkok

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.